Teksten voor brochures, websites, flyers, relatiemagazines en noem maar op. Meer informatie volgt binnenkort.

Voorbeelden van werk

KPMG-campagne over duurzame infrastructuur

KPMG positioneert zich als advies- en kennispartner in de systeemtransitie van mobiliteit en infrastructuur. Ik schreef de middelen voor hun online campagne.

Jaarverslag Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis is de belangenbehartiger voor particuliere woningeigenaren. Als meeschrijvend eindredacteur stelde ik het 46e jaarverslag samen.

Advertorial RDW

Sinds enige tijd ziet de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) erop toe dat er niet wordt geknoeid met de kilometertellers van gebruikte auto’s. Voorheen werd dat gedaan door een stichting, de Nationale Autopas (NAP). Toen de RDW deze taak overnam, kreeg de NAP een andere naam: het tellerrapport. Nu wilde de RDW autoverkopers oproepen om…

Een elektrische betonmixer als breekijzer

Wierda Hybrid Technologies ontwikkelde een volledig elektrisch aangedreven betonmixer. Met dit prototype wil het bedrijf de hele keten betrekken in een discussie over verduurzaming.

Elektrische auto’s en de business van garages

Voor de BOVAGkrant schreef ik een achtergrondartikel over het onderzoek dat branchevereniging BOVAG deed naar de impact van elektrische auto’s (EV’s) op aftersales. Die is groot, zo blijkt: elektrische auto’s hebben nauwelijks onderhoud nodig, want ze hebben veel minder bewegende onderdelen. Ook gebruiken ze geen olie, en dat voelen autobedrijven in de portemonnee. Hoe moet…